Afyonkarahisar MHP Milletvekili Mehmet Taytak, il başkanı, belediye başkan adayı ve partililerle birlikte, Pençe-Kilit Harekatı'nda yaralanan ve GATA'da tedavi gören kahraman askerimizi ziyaret etti. Ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve partililer, Pençe-Kilit Harekatı kapsamında Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik operasyonda yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) tedavi altına alınan Piyade Uzman Onbaşı Kadir Yavuz'u ziyaret etti.

Ziyarette Mehmet Taytak ve beraberindekiler, Yavuz'un sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Taytak, Yavuz'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Senin gibi yiğit evlatlarımız sayesinde vatanımız emin ellerde. Allah sana ve tüm şehit ve gazilerimize şifalar versin. Devletimiz ve milletimiz senin ve arkadaşlarının yanındadır. Biz de MHP olarak her zaman askerimizin ve güvenlik güçlerimizin destekçisiyiz." dedi.

Yavuz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vatan sağ olsun. Biz görevimizi yapmaya hazırız. Bize bu onuru yaşatan devletimize ve milletimize minnettarız. Sizleri de burada görmek bize moral verdi. Teşekkür ederim." diye konuştu.

Ziyaret sırasında Yavuz'a Türk bayrağı ve MHP flamaları hediye edildi. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Taytak ve beraberindekiler Yavuz'a acil şifalar diledi.