Bu etkinlikler kapsamında toplamda 5 etkinlik gerçekleştirildi. Şef Emre Efe tarafından "Pasdinpanya ve Pasta Dekoru" konulu bir workshop düzenlendi. Turizm Fakültesi Pasta ve Unlu Mamuller Mutfağı'nda Şef Nevzat Kalkan tarafından "Afyonkarahisar'ın Yöresel Lezzeti Haşhaşlı Nokul" konulu bir workshop gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Watermall AVM Chocolabs Pasta Şefi Şef Batuhan Tabur ise "Pasdinpanya Yapımı, Şeker Hamuru Kaplama ve Figür Tekniği" adlı bir seminer verdi. Ayrıca, Şef İbrahim Malkoç tarafından Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağı'nda "Zeytinyağlı Mezeler" konulu bir workshop düzenlendi.

İş Güvenliği Sağlığı Birimi Personeli İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ahmet Ümit Baştepe ise "İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu bir etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinliklere Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Etkinlikler Turizm Fakültesi Reha Kora Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Katılımcılara etkinliklerin sonunda teşekkür belgeleri takdim edildi.