Erkmen'in merkezinden daha büyük ve daha fazla seçmen sayısı olan Cumhuriyet Mahallesinde bulunan site yöneticileri CHP, MHP ve İYİ Partinin başkan adaylarını sitelerinde konuk ettiler.

CHP Erkmen Belediye Başkan adayı Şükrü Pancar, İYİ Parti adayı Bünyamin Balık ve MHP'li aday Mustafa Akalın, site yöneticilerinden özellikle Cumhuriyet mahallesinin alt yapı sorunlarını dinlediler.

PANCAR; SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUM

Özellikle CHP'li Şükrü Pancar, Cumhuriyet mahallesinin kalkınma aşamasında olduğunu ve bunu var güçleri ile destekleyeceklerini belirtirken, alt yapı sorunlarını çok iyi bildiğini ve ilk icraatının bölgenin alt yapısındaki sorunları gidermek olduğunu söyledi.

AKALIN; BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

MHP Erkmen Belediye Başkan adayı Mustafa Akalın ise size yöneticilerinden destek isteyerek, Erkmen belediyesini birlikte yöneteceklerini her türlü talep ve sorunları el birliği ile çözeceklerini söyledi.

BALIK: YEŞİL ERKMEN BETON ERKMEN OLMAYACAK

Site yöneticilerinin talep ve önerilerini dinleyen İYİ Parti Erkmen Başkan adayı Bünyamin Balık, Yeşil Erkmen'in doğal halinin korunacağını belirterek, Yeşil Erkmen'i Beton Erkmen'e döndürmemek için çalışacaklarını söyledi. Erkmen'i seracılıkta marka yapacaklarını söyleyen Balık, istihdam ve üretime büyük önem vereceklerini belirtti.

CUMHURİYET MECLİSTE OLMAK İSTİYOR

Cumhuriyet mahallesindeki seçmenler Erkmen Belediye meclisinde mutlaka bir temsilcilerinin olmasını istediler.