AK Partide yapılan aday adayları toplantısına 5 aday adayı da katılırken Dr. Koçak'ın toplantıda olmayışı birçok kesim tarafından dillendirilen 'Koçak, bağımsız aday mı' dedirtmeye başladı.

Mahmut Koçak tarafından henüz kesin bir açıklama yapılmazken, edinilen bilgilere göre Koçak'ın AK Partiden aday gösterilmemesi halinde, AK Partiden ayrılmadan bağımsız olarak Belediye Başkanlığına aday olacağı, bunun içinde hem destekçileriyle hem de siyasetin önde gelen isimleriyle istişarelerde bulunacağı öğrenildi.

Koçak'ın büyük bir kalabalık kitle ile bir mekanda toplanacağı, toplantıya katılanların tümünün fikrini alacağı, daha sonra sokağa inip seçmenlere gerekirse teker teker siyaset arenasına nasıl çıkması gerektiğini soracağı öğrenildi.

Saadet Partisi ve Gelecek Partisinde de adının sıkça konuşulduğu Mahmut Koçak'ın nasıl bir yol haritası izleyeceği seçmenler tarafından merakla bekleniyor.

DAVET ETTİK, İSTANBUL'DA OLDUĞU İÇİN GELEMEDİ

AK Parti cephesinden ise Koçak'ın toplantıda davet edildiği ancak, İstanbul'da bir yakınının tedavi süreci nedeniyle toplantıya katılamadığı açıklandı.