AFSÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Gökaslan ve Başmüdürü Hatip Aydın, Çankırı Karatekin Üniversitesi Arş. Gör. Fatih Durur ve Ankara Medipol Üniversitesi Öğr. Gör. Merve Özzeybek Taş, Sağlık İdarecileri Günü dolayısıyla düzenlenen konferansta tecrübelerini paylaştı. Konferans, AFSÜ Sağlık Yönetimi Topluluğu tarafından Tıp Fakültesi Yeşil Salonda gerçekleştirildi.

Etkinliğe AFSÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Tülay Köken, Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pakize Özyürek, AFSÜ Genel Sekreteri Z. Kutay Erşen, hastane personeli ve öğrenciler katıldı. Başarılı bir liderin personeli güçlendirdiğinin, güven iklimi oluşturduğunun, iş tatminini yükselttiğinin, hasta bakım kalitesine katkı sağladığının ve kurumsal bağlılığı oluşturmada önemli bir rol üstlendiğinin vurgulandığı etkinlikte, sağlık idarecisi olmanın keyifli ve zor yönleri, görev alabilecekleri alanlar, istihdam olanakları, çalışma koşulları, sağlık idarecisinde bulunması gereken kriterler, sahip olunması gereken bilgi ve beceriler gibi konular ele alındı. Etkinlik, soru cevap bölümünün ardından konuşmacılara belge takdimi ile sona erdi.

#AFSÜHastanesi #SağlıkİdarecileriGünü #SağlıkYönetimi #Sağlıkİdaresi #Etkinlik #Konferans #TıpFakültesi #SağlıkHizmeti #Bilgi #Beceriler #Tıp #Sağlık #AFSÜ