AK Parti'nin Afyonkarahisar İl Temsilcisi İbrahim Yurdunuseven, yerel seçimlere yaklaşılırken belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinin son aşamasına gelindiğini duyurdu. Yurdunuseven, parti tarafından yapılan titiz görüşmelerin Afyonkarahisar merkezi ve bağlı beldelerdeki aday adayları ile tamamladığını açıkladı.

Yurdunuseven, yaptığı açıklamada, parti olarak en uygun ve yetenekli adaylarla yarışmaya hazırlandıklarını belirtti. Nuribey, Salar, Sülün ve Sülümenli beldeleri de içeren tüm bölgelerde yerel halkın desteğini kazanmayı hedeflediklerini dile getirdi. Afyonkarahisar'da AK Parti'nin merkez ve çevre belde belediye başkan aday adayları ile yapılan istişarelerin tamamlanması, seçim süreci açısından önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor.

İbrahim Yurdunuseven, parti içi görüşmelerin yanı sıra halka danışma mekanizması da devreye koyduklarını belirterek, seçmenin beklentilerini karşılamayı ve tek bir vücut olmayı hedeflediklerini vurguladı. Seçim stratejilerinin netleşmesi ve kampanya planlarının oluşturulmasında aday belirleme sürecinin tamamlanması önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.