AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Dr. Mahmut Koçak, kendisi hakkında ortaya atılan spekülasyonlara ve sosyal medyada yer alan asılsız iddialara karşı tepkisini dile getirdi. Dr. Koçak, bu tür söylentilerin arkasında olduğunu düşündüğü kişilere ilişkin ciddi iddialarda bulundu.

Koçak, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla gerçek düşüncelerini herkesle paylaştı. Yaptığı bu paylaşımda, sözlerin kime ya da kimlere yönelik olduğu konusunda soru işaretleri bıraktı.

"Dedikoduculara Mesaj Var!"

Adeta çarpıcı bir söylemle "Şer odakları şer de, hayırlı insanlar hayırda buluşur" diyen Koçak, dedikodu ve iftira dolu sözlerin yayıldığını ifade etti. Kendisi hakkında yazılanları yazdıranları da eleştiren Koçak, herkesin bu kişilerin kim olduğunu ve bu yazıların neyi karşılığında yazıldığını bildiğini öne sürdü.

Son olarak, hizmet etmeye devam edilmesi gerektiğinin altını çizen Koçak, sadece hayırlı işlerin insanı dünya ve ahirette yücelteceğini belirterek, herkesin hayırda yarışması temennisinde bulundu. Bu açıklamasıyla Koçak, hakkındaki spekülasyonlar karşısında dimdik ayakta durduğunu ve hizmet etme yolundan sapmayacağını gösterdi.