Yeni bir işe gireceğimiz vakit kendimizi oldukça heyecanlı hissederiz. Yeni bir iş demek birçoğumuz için atılacak yeni bir macera anlamını taşır. Yine işverenler ise işçilerinin rahat ve konforlu ortamlarda çalışmasına destek olmalıdır.

Bu anlamda gerekli kanuni yükümlülükler de bulunur iş verenler için. Örneğin her personel işe gireceği zaman işe giriş sağlık raporu almalıdır. Çünkü bir iş yerinde verimli bir şekilde çalışabilmek için fiziksel ve psikolojik olarak sağlıklı olmak şarttır.

İşe giriş muayenelerinde kişilerin duyma, görme ile birlikte diğer algıları test edilir. Bu durumda sağlıklı olan kişiler için işe giriş sağlık belgesi verilir. Bu belgeyle birlikte insanlar yeni iş yerlerinde çalışmaya başlayabilirler.

İstanbul'da iş güvenliği ve sağlığı alanında hizmet veren Satem Mobil Sağlık kuruluşundan bu belgeleri ve testleri yaptırabilmeniz de mümkündür.

Neden Satem Mobil Sağlık?

İstanbul ilimiz ekonomik anlamda ülkemizin kalbinin attığı bir şehirdir. Bu şehirde birçok insan farklı sektörlerde bulunan iş yerlerinde görevler yaparlar. Yeni bir işe gireceğimiz zaman ise bizlerden bazı belgeler talep edilir. Bu talep edilen belgelerin başında iş için sağlık raporu gelir.

Satem mobil uzman sağlık ekipleri ve iş güvenliği uzmanlarıyla sağlık alanında hizmet veren önemli kuruluşlardan birisidir. İşletmenin hem güler yüzlü olması hem de iyi hizmetler vermesi sebebiyle birçok personel işe giriş belgesini buradan alır.

Sağlık kontrolleri ve muayeneleri için https://satemmobilsaglik.com/ise-giris-saglik-raporu-hizmeti web sitesini sizlerde ziyaret edebilirsiniz.