Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Aralık ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclisin başkanlığını ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten yaptı. Üyeler, yılın son toplantısında bir araya geldi. Toplantının açılışında, Pençe-Kilit Harekatı sırasında şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay'ın anısına başsağlığı dilekleri iletilerek İstiklal Marşı okundu.

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı'nı toplantıda konuşma yapması için davet ettiklerini ve Vali Yiğitbaşı'nın daveti kabul ettiğini belirtti. Çelikten ayrıca, 2024 yılı için belirlenen asgari ücretin 17.002 TL olduğunu ve enflasyonsuz ve stabil bir ekonomi döneminin beklentisi içinde olduklarını ifade etti. Sanayicilerin ve iş insanlarının zorluklara kararlılıkla göğüs gerdiğini vurguladı.

Toplantıda Genel Sekreter Ali Şenol tarafından meclis üyelerine sunum yapıldı ve çeşitli konular oybirliği ve oy çokluğuyla kabul edildi. Kasım ayı karar özetleri, Hesap Hülasası, 2024 yılı meclis toplantı tarihleri, kayıt ücreti ve yıllık aidat tarifesi gibi konular görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca, 2024 yılında alınacak hizmet ücretleri, net harcırah cetvelleri ve personel kadro cetveli onaylandı.

Tahmini gelir-gider bütçeleri ve Bütçe Talimatnamesi de oybirliği ile tasdik edildi. Yönetim kurulunun Kasım-Aralık ayları faaliyet raporları da sunuldu ve güncel konular üzerine değerlendirmeler yapıldı. Toplantının son bölümü olan Dilek ve Temenniler Bölümü'nde meclis üyeleri görüşlerini ifade etti. Meclis Başkanı Mustafa Çelikten toplantının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'in ev sahipliğinde düzenlenecek olan yemeğe ilişkin bilgi verdi ve katılan tüm üyelere teşekkür ederek toplantının sona erdiğini duyurdu

. #ATSO #toplantı #işdünyası #ekonomi #Afyonkarahisar