Afyonkarahisar Maver Kemal Arsoy Ortaokulu ve İlkokulu tarafından açılan spor kurslarına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor. Okul yönetimi ise tüm öğrencilerine üç farklı branşta lisans kazandırmayı hedefliyor. Maver Kemal Arsoy Ortaokulu ve İlkokulu, öğrencilerini geleceğe daha dinamik bir şekilde hazırlamak amacıyla spor faaliyetlerine önem vermekte.

Okul Müdürü Nuri Altaş, Koordinatör Müdür Yardımcısı Murat Emirik ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ebru Mutlu'nun desteğiyle 13 farklı branşta spor kursları düzenleniyor. Bu kurslara öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Okulda; geleneksel Türk okçuluğu, modern okçuluk, atletizm, hentbol, softbol, kross, florr curling, dart, güreş, bilek güreşi, e-spor, jimnastik, bocca ve oryantring gibi farklı branşlarda kurslar devam ediyor. Derslerde ve ders çıkışlarında öğrencilerin katıldığı bu kurslar yıl sonuna kadar sürecek.

Okulun hedefi ise tüm öğrencilere 3 farklı dalda lisans kazandırmak. Okul Müdürü Nuri Altaş, öğrencilerini akademik anlamda lise ve üniversite hayatına hazırladıklarını belirtti. Bunun yanında, 13 farklı dalda açılan spor kurslarıyla öğrencilerin istedikleri branşta kendilerini geliştirebildiğini söyledi. Müdür Altaş, öğrencilerin okul dışında da dolu dolu zaman geçirebilmelerini ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını istediklerini ifade etti. Sporun hem bedensel hem de zihinsel gelişime katkı sağladığına inandıklarını belirten Altaş, okul yönetimi olarak öğrencileri hayata en iyi şekilde hazırlamak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

#SporKursları #ÖğrenciGelişimi #MaverKemalArsoyOkulu #Afyonkarahisar