Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İlçe Temsilciler Toplantısı, geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantı, Cansuyu Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir, Eczacı Mehmet Mezgil, Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Muharrem Coşkun, ilçe, belde, köy ve mahalle temsilcileri, yönetim kurulu üyeleri ile Denizli ve Uşak temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda, Cansuyu Derneği Eğitim Başkanı Mustafa Zengin'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve ardından sinevizyon gösterisi düzenlendi. Cansuyu Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Demir açılış konuşmasını yaparak toplantının önemini vurguladı. Daha sonra Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Muharrem Coşkun selamlama konuşmasını gerçekleştirdi. Son olarak konuşmacı Mehmet Mezgil, yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çeken bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda, Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve derneğe son üç yılda yapılan toplam bağışların istişare edildiği bir bölüm yer aldı. Geçen yılki bağış faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, bu yıl için belirlenen hedefler ve çalışmalar da konuşuldu. Toplantı, İl Temsilcisi Mehmet Demir'in kapanış konuşması ve İlçe Sorumluları'na plaket takdim edilmesiyle sona erdi.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 'Kazancımız Allah İçin Verdiğimizdir' sloganıyla faaliyet göstermektedir. Bu yıl da geçmiş yıllarda olduğu gibi dernek, tüm bağışları illerdeki temsilcilikler ve internet üzerinden ulaştıracaktır. Geçen yıl yapılan genel bağış kampanyalarıyla hem yurt içinde hem de dünyanın çeşitli bölgelerinde muhtaçların yüzünü güldüren Cansuyu, bu yıl da mazlum, muhtaç ve yoksulları sevindirmeyi hedeflemektedir.