Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Türkiye'nin bekası için canlarını feda eden şehitleri anarak açıklamalarına başladı. Özkaya, şehitlere minnetle andığını ve yaralanan askerlere acil şifalar dilediğini belirterek teröre ve onun destekçilerine karşı kesin bir şekilde karşı olduğunu ifade etti.

Milletvekili Özkaya, 2024 yılı bütçesinin ülkemizin her kesimini ilgilendirdiğini ve milletin tüm kesimlerine hitap ettiğini söyledi. Bütçe içeriğinde savunma sanayiden eğitime, çalışanların haklarından üreticilere ve çiftçilere sağlanan desteklere kadar geniş bir yelpazede adımların atıldığını belirtti.

Özellikle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen tarihi atılımlara değinen Özkaya, AK Parti hükümetlerinin geçmiş yıllarda yaptığı yatırımlar ve hizmetlerle "destan" yazdığını vurguladı.

Milletvekili, bütçenin "85 milyon vatandaşı merkeze alan" bir anlayışla hazırlandığını ve bu bütçenin Türkiye'nin bütçesi olduğunu vurguladı. Özkaya, vatandaşların beş yıllık süreç için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye yönetme yetkisi verdiklerini hatırlattı. Toplumu anlamayan ve milletten kopuk siyaset yürütenlerin bütçeyi eleştirmesinin doğal olduğunu dile getiren vekil, hizmetlerini "az laf, çok iş" anlayışıyla sürdüreceklerini belirtti. Ayrıca, parlamentodaki bütçe görüşmelerine atıfta bulundu.
#Afyonkarahisar #AliÖzkaya #bütçe #Türkiye #CumhurbaşkanıErdoğan #AKParti