Afyonkarahisar'da basın mensuplarıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, terör saldırısının ardından yayınlanan bildiri hakkında açıklama yaptı. CHP Genel Başkan Özgür Özel, partinin teröre karşı net bir tavır sergilediğini ve her zaman teröre karşı dik durduğunu söyledi.

Özel, eleştirilere cevap verirken, imzalanmayan bir önceki metne atıfta bulundu ve bu metinde neyin değiştiğini sorguladı. Terörle mücadele konusunda tutarlı bir politika izlediklerini vurgulayan Özel, imzalanmayan bildiri ile ilgili değişiklikleri kamuoyuyla paylaşarak, terör olayları sonrasında verilen tepkilerin samimi olması gerektiğini belirtti.

Ayrıca Özel, diğer siyasi partileri ve sözcülerini eleştirdi ve terör olayları karşısında samimi bir tutum sergileme çağrısında bulundu. Politik tutumların istikrarlı olması gerektiğini dile getiren Özel, son şehit haberinden bu yana meydana gelen değişimleri sorguladı. Çalışmamızdan dolayı memnun kaldığınızı umuyoruz. Şimdi etiketleri oluşturalım. #CHP #terörlemücadele #ÖzgürÖzel #Afyonkarahisar #bildiri