Spotify Ortak Playlist Nasıl Hazırlanır?, Spotify Nasıl Ortak Kullanılır?, Spotify En Fazla Kaç Kişi Kullanabilir?, Spotify Ortak Playlist Oluşturma, Detaylar yazımızda…

Spotify playlist yani oynatma listeleri beğendiğiniz ve dinlenme oranı yüksek olan şarkılardan oluşturularak daha fazla takipçi kazanmanıza olanak sağlamaktadır. Playlist oluşturmak için:

  • “Yeni oynatma listesi oluştur” butonuna basınız
  • Listenize bir isim yazınız
  • Oynatma listesinin gizlilik ayarlarını düzenleyiniz
  • Listeye eklemek istediğiniz şarkı videosunu seçiniz ve Kaydet butonuna basınız
  • İşlemler tamamlandıktan sonra Oluştur butonuna basınız

Oynatma listenizin gizlilik ayarları dinlenme oranları ile doğru orantılı olacağından herkese açık yapmanız bu oranın artmasını sağlayacaktır. Oynatma listelerinizin yüksek dinlenme oranına sahip olmasını isteyen kullanıcılar için Sosyalgram.com adresinde Spotify dinlenme satın al paketleri 34,99 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılar sunulmaktadır.

Spotify Ortak Playlist Nasıl Hazırlanır?

Spotify uygulamanıza giriş yaparak Çalma Listenize girip ortak çalma listesi yapmak istediğiniz herhangi bir çalma listesini seçiniz. Talimatları yerine getirdikten sonra Ortak Çalışma Yapın butonuna basarak işleminizi tamamlayabilirsiniz. Ortak playlistlerin dinlenme sayısı da yüksek olmaktadır. Ayrıca listelerinizin dinlenme sayısı arttıkça Spotify hesabınızda takipçi sayınız da artmaya başlayacaktır. Hızlı ve zamandan kazanarak dinlenme oranınızı artırmak için Sosyalgram.com adresinden Spotify aylık dinleyici satın al paketlerini 7,99 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Spotify Nasıl Ortak Kullanılır?

Ortak kullanım için uzaktan grup oturumu başlatabilir ayrıca arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Bunun için oturumunuzu açtıktan sonra “uzaktan grup oturumu başlat” butonuna basmalı ve paylaşım yapacağınız uygulamayı seçerek bağlantıyı kopyalayarak arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Spotify En Fazla Kaç Kişi Kullanabilir?

Spotify premium aile paketleri ile en fazla 6 aile üyesi kullanım sağlayabilmektedir. Her kullanıcının kendi ayrı hesabı mevcuttur. Ayrıca her kullanıcının şifresi ve dinleme listeleri de farklıdır. Ortak kullanım premium paketlerine ortak üyelik sağlamaktadır. Spotfy hesabınızda oluşturacağınız çalma listelerinin dinleyici sayısı arttıkça kazanç sağlamak da mümkündür. Bunun için takipçi sayınızın yüksek olması ve belli bir dinlenme oranına sahip olmak gereklidir. Yeterli takipçiye sahip değilseniz Sosyalgram.com adresinde yer alan Spotify panelinde bulunan Spotify takipçi satın al paketlerini 14 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilir takipçi sayınızı gerçek kullanıcı hesaplarıyla pratik bir şekilde artırabilirsiniz.