Youtube Kapak Fotoğrafı Nasıl Yapılır?

YouTube’de Profil Resmi Nasıl Yapılır?, YouTube Kanal İsmi Değişir Mi?, YouTube Kanal Sahibi Abonelerini Görebilir Mi?, Youtube Kapak Fotoğrafı Nasıl Yapılır?, Detaylar yazımızda…

Kapak fotoğrafı kısmının sağ alttaki simgesine dokunarak cihazınızdan seçmiş olduğunuz bir fotoğrafı seçmelisiniz. Ayarlamak için gerekli işlemleri tamamladıktan sonra “kapak fotoğrafı yap” butonuna basmanız yeterlidir. Youtube banner yani kapak resmi tasarlama uygulamasını da kullanabilirsiniz.

  • Ücretsiz bir “Canva” hesabı oluşturduktan sonra giriş yaparak bir şablon arayın Canva’nın kendi kütüphanesine de bakabilirsiniz.
  • Özellikleri kullanarak denemeler yapın ve kapak resminizi kişiselleştirin.
  • Banner’ı özelleştirdikten sonra da kanalınızda yayınlayın.

Özelleştirilmiş kapak resimleri kullanıcıların dikkatini daha fazla çekeceğinden abone sayınız da artış gösterecektir. Yüksek aboneye sahip olmanız da firma reklam ve iş birlikleri, aynı zamanda video izlenme oranınız sayesinde para kazanmanızı sağlayacaktır. Youtube video indir mp3 işlemi direkt olarak bulunmamaktadır ancak bağlantıyı kullanarak videoyu farklı bir uygulama üzerinden kalıcı olarak indirebilirsiniz.

YouTube’de Profil Resmi Nasıl Yapılır?

Profilinizden kanalınıza geçiş yaptıktan sonra “kanalı düzenle” seçeneğinden profil fotoğrafınıza dokunun ve yüklemek istediğiniz resmi seçin veya yenisini çekin. Ardından “kaydet” e basarak profil reminizi oluşturmuş olacaksınız.

Paylaşımlarınız ilgi çekici ve abonelerinizin hoşuna gidecek içeriklere sahip olmalıdır. Ayrıca videolarınızı beğenmeleri etkileşiminizi artıracaktır. Youtube video indir işlemi için bağlantıyı farklı bir indirme aracı ile paylaşarak kalıcı olarak izleyebilme imkanı da mevcuttur. Etkileşim oranınızın artması kanalınızın üst sıralarda ve popüler hesaplar arasında görülmesini sağlayacaktır. Bu sayede firmalardan reklam teklifi almaya başlayacak kazanç elde etmiş olacaksınız.

YouTube Kanal İsmi Değişir Mi?

Evet değişir ancak kanalınızda yaptığınız isim değişikliği sadece Youtube üzerinde görünmektedir. Ayrıca kanal adınızı 14 gün içerisinde sadece 2 kere değiştirebilirsiniz.

YouTube Kanal Sahibi Abonelerini Görebilir Mi?

Youtube studio üzerinden hesabınızı açın ve kontrol panelinizde bulunan “son aboneler” kartını açın. “tümünü göster” diyerek daha geniş bir içeriği görebilirsiniz. Abone sayılarınızın artması Youtube üzerinden kazancınızı da artıracak en önemli kriterler arasında yerini almaktadır. Aboneler arasında ki etkileşimler sayesinde kanalınız popüler olur. Böylece firmaların reklam verdiği isimler arasında yerinizi alırsınız. Bayigram.com da Youtube abone satın alma paketleri ömür boyu garantisiyle 45 TL’den başlayan paketlerle hizmet sağlamaktadır.