AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte, ilimizin yeni Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Kemal Can’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Teşkilat Başkanı İbrahim Eroğlu ve İl Başkan Yardımcısı Dilek Hanım Çengel de hazır bulundu. Ziyaretçiler, Kemal Can’a yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Bakan Eroğlu, Kemal Can’ın deneyimli ve başarılı bir bürokrat olduğunu belirterek, “Afyonkarahisar’ın doğal güzelliklerinin korunması ve geliştirilmesi için önemli projeler yürüteceğine inanıyorum. Kendisine AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.

Kemal Can ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bakanımız Veysel Eroğlu’nun şahsında AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına teşekkür ediyorum. Görevimi en iyi şekilde yapmak için çalışacağım. Afyonkarahisar’ın doğal mirasına sahip çıkmak ve halkımızın hizmetine sunmak için gayret göstereceğim.” diye konuştu.