Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi, "Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Etkinlikleri" adı altında bir dizi seminer düzenledi.

Seminerlerin konuları "Yemek Fotoğrafçılığı", "Afyonkarahisar'ın Kültür Varlıkları", "Manda Sütünden Gelen Lezzet Mozzarella" ve "Profesyonel Bıçak Eğitimi" olarak belirlendi.

Etkinliklerin ilk gününde AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Hayati Ulusay ve Yemek Fotoğrafçısı Meral Yılmaz, "Yemek Fotoğrafçılığı" konulu bir seminer verdi.

İkinci gün ise Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Mevlüt Üyümez, "Afyonkarahisar'ın Kültür Varlıkları" hakkında bir söyleşi gerçekleştirdi.

Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliklere Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümü öğrencileri katıldı. Tüm seminerlerin sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Bu etkinlikler, öğrencilerin sektörle buluşmalarını sağlamak ve sektörel konularda bilgi edinmelerine olanak tanımak amacıyla düzenlenmiştir.

#AKÜ #AfyonKocatepeÜniversitesi #TurizmFakültesi #SektörBuluşmaları #ÖğrenciBuluşmaları #YemekFotoğrafçılığı #Afyonkarahisar #KültürVarlıkları #MandaSütü #Mozzarella #BıçakEğitimi #gastronomi #turizm #eğitim