Batman Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Dr. Burhan Selim Yiğitbaşı, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile birlikte, hain teröristler tarafından 2017 yılında Batman'ın Kozluk ilçesinde şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını anlatan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmini izledi.

Vali Yiğitbaşı ve eşi, Şube Müdürü Hayati Duman, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek duygusal bir an yaşadılar. Filmin gösterimi sonrasında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, "Aybüke Öğretmenimizin hayatını gözyaşları içinde izledik. İdealleri uğruna çabalayan, azimle ve heyecanla çalışan bu öğretmenimizin hayatına tanık olmak, bizlere büyük bir gurur ve sorumluluk hissi veriyor." dedi.

Sünnetci, tüm öğretmenlerin, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın yetiştirilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını ve öğretmenlik mesleğinin diğer mesleklerden farklı ve kutsal olduğunu vurguladı. Miraç Sünnetci, konuşmasında ayrıca tüm şehitleri ve şehit meslektaşlarını rahmetle ve minnetle anarak onların emanetine sahip çıkacaklarına söz verdi.

#Batman #AybükeÖğretmen #şehitlerimiz #öğretmenlikmesleği #duygusalanlar