MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TBMM'de yapılan cenaze törenine katıldı

Tören, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatı dolayısıyla düzenlendi. Taytak, anma töreninde merhum vekilin ailesine ve Saadet Partisi topluluğuna başsağlığı dileklerini iletti.

Törene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı ve Taytak, Hasan Bitmez'in vefatı nedeniyle duyulan üzüntüyü paylaşarak, "Rabbim merhumun mekanını cennet eylesin" dileğinde bulundu. Bu tören, siyasi liderlerin ve temsilcilerin siyasi fikir ayrılıklarını bir kenara bırakarak birlik ve beraberlik göstermesi açısından önemli bir örnek teşkil ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TBMM'de Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Taytak, anma töreninde vefat eden milletvekilinin ailesine ve Saadet Partisi topluluğuna başsağlığı dileklerini iletti.  Taytak, Hasan Bitmez'in vefatı nedeniyle duyulan üzüntüyü paylaşarak, "Rabbim merhumun mekanını cennet eylesin" dileğinde bulundu. Bu tören, siyasi liderlerin siyasi fikir ayrılıklarını bir kenara bırakarak birlik ve beraberlik göstermeleri açısından önemli bir örnek teşkil ediyor.


 #MHP #MehmetTaytak #hasanbitmez #cenazetöreni #siyaset #saadetpartisi