Başkan Çöl, İleriye Dönük Projelerle Geliyor

Dr. Mustafa Çöl, Sandıklı ilçesine daha da değer katabilmek için uzun vadeli ve yenilikçi projeleriyle adını öne çıkarmayı hedefliyor. Yeni dönemde sürdürülecek projelerle Sandıklı'nın genel görünümünü ve yaşam kalitesini iyileştirmeyi amaçlayan Başkan, söz konusu yeniliklerle ilçenin çehresini değiştirme potansiyeline sahip.

Yeniden Adaylık Yolunda İlçe Destekliyor

Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Sevdamız Sandıklı" şiarı ile aday adaylığı çalışmalarını sürdürüyor. Üçüncü dönem adaylığı için halkın yoğun desteğini arkasına alan Çöl, akademik çalışmaları ve tecrübeleriyle Sandıklı'nın geleceğine hizmet etmeyi sürdürmekte kararlı. Kendisine destek olmak için Sandıklı halkı AK Parti İl ve Genel Merkezine taleplerini iletiyor.

Sandıklı'nın Değişimine Öncülük Eden Belediye Başkanı

Başkanlık kariyeri boyunca Sandıklı'da eğitim, sağlık, ulaşım ve turizm gibi birçok alanda başarılı işlere imza atan Başkan Çöl, ilçenin üretim, istihdam, ihracat ve çevre düzeyinde yönünü değiştirmiş durumda. Sandıklı halkı, başarılı buldukları başkanların yeniden aday gösterilmesini umut ederek, bu konudaki taleplerini parti teşkilatlarına iletmekte gecikmiyor.

Fotoğraf açıklaması yok.