AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, vatandaşların sorun ve beklentilerini dinlemek üzere “Halk Günü” etkinliği gerçekleştirdi.

Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda düzenlenen etkinlikte, gelen her bir vatandaşla birebir görüşerek, taleplerini not aldı ve çözüm yolları aradı. Etkinliğe ilgi büyük olurken, Yurdunuseven’in samimi ve ilgili tavrı vatandaşlar tarafından takdir edildi.

Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın hizmetine devam edeceklerini vurgulayarak, “Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin yanında olmak, onların sesi olmak bizim en önemli görevimizdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yürüttüğümüz insan merkezli siyaset anlayışını Afyonkarahisar’da da sürdürüyoruz.

Cumhurbaşkanımızın verdiği güç ve destekle hemşehrilerimizin sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Halk Günü etkinliğimizde de onlarca vatandaşımızla bir araya gelerek, hem sohbet ettik hem de sorun ve beklentilerini dinledik. Biz her zaman vatandaşlarımızın hizmetindeyiz ve Afyonkarahisar’a hizmet etmek bizim için bir şereftir” dedi.
Yurdunuseven, vatandaşların ilettiği konuları telefonla çözülebilecek olanları hemen ilgili yerlere aktardı, diğerlerini ise takip edeceğini söyledi.