Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, yeni görevine başladığı ilk günlerde Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.

Ziyarette, İmamoğlu'na hayırlı olsun dilekleri iletildi ve şehrimizin dini ve manevi sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Saadet Partisi İl Başkanı Karataş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, İmamoğlu'nun tecrübeli ve başarılı bir müftü olduğunu belirterek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Karataş, "İl Müftümüz Lütfü İmamoğlu ile tanıştığımız için çok memnun olduk. Kendisiyle şehrimizin dini ve manevi sorunları hakkında istişare ettik. Şehrimize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapacağına inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz." dedi.

Bir 2 kişi, Oval Ofis ve yazı görseli olabilir

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Saadet Partisi İl Başkanı Karataş ve beraberindeki heyete teşekkür etti. İmamoğlu, "Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ve beraberindeki heyetin ziyareti bizleri onurlandırdı. Kendilerine hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ediyorum. Şehrimizin dini ve manevi sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Şehrimize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmak için çalışacağız. Kendilerine de çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.