Afyonkarahisar Tarım il müdürlüğü kontrol şube ve Bakkallar Odası işbirliği ile ekmek ve unlu mamuller hijyen eğitimi verilerek sertifikalandırıldı.

Eğitime katılım Sayosonın  çok yüksek olduğu ve salon ve balkon kısmının  yetersiz kaldığı bunun esnaf ve sanatkarın ilgili ve işbirliği içinde olduğununun gösterdiği izlendi. 

Eğitime Tarım il müdürü Özkan Parlak ve Esob Başkanı Cengiz Üstün de  katıldı.

Tarım il Müdürü Parlak göreve yeni başladığını Afyonkarahisar ın hayrına her işte olacaklarını belirtti . Özellikle Ekmek ve unlu mamüller hijyen eğitimi ve sertifikalandırılmasın da yoğun  katılıma ve  emeği geçen personellerine teşekkür etti 

 

ESOB Başkanı Cengiz Üstün ''Esnafımızın yanındayız , işlerini yaparken gerekli her terlü yardım ve desteğe hazırız Bu gün burda alacağınız eğitim sonrası sertifikalandırılacaksınız işletmelerin bu tür sertifikalar için para ödediğini ESOB çatışı altında hiç bir ücret alınmadan Bakanlık onaylı geçerli sertifikaların verileceğini söyledi .   

Ardından Tarım ve Hayvancılık İL Müdürlüğü Personeli  3 Kısımdan oluşan eğitimlere başladı  eğitimin sonunda katılımcılar sınava tabi tutuldu.  Sınav değerlendirilmesi sonrası Hakkedenlere Tarım ve Hayvancılık il müdürlüğü onaylı  sertifikaları taktim edilecek