Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Kazanım Sınavlarında” başarı gösteren 55 öğrenci öğretmenleriyle birlikte alışıla gelmişin dışında ödüllendirildi.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Kazanım Değerlendirme Sınavı”nda başarı sağlayan 55 öğrenci öğretmenleriyle birlikte ödüllendirildi.

AFYON’DA İLK OLDU, BAŞARILI ÖĞRENCİLER OTEL TATİLİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

“Kazanım Değerlendirme Sınavları”nda tespit edilen ilk 500 öğrenci içinde başarılı olan 55 öğrenci DoubleTree by Hilton Oteline Cuma günü giriş yaparak 3 gün boyunca öğretmenleriyle birlikte tatil yapma fırsatı buldu. Öğrenciler otelde bulunan havuzdan, SPA merkezine kadar tüm imkanlardan yararlanırlarken, Frig Vadisi gezisine çıktılar. Sinema etkinliğinin de gerçekleştirildiği ödül programı kapsamında otel de konaklayan öğrenciler 24 Kasım Öğretmenler Günü eğlencesine de katılarak gönüllerince eğlenerek stres attılar.

PROFESÖRLER EĞİTİM VERDİ

Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) eğitimleri kapsamında “Öğretmen-Öğrenci Buluşmaları”nın Anadolu’daki ilk başlangıç noktası Afyonkarahisar oldu.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı öncülüğünde başlatılan iletişim ve öğrenci eğitimleri kapsamında il merkezinde görev yapan öğretmenlere ve öğrencilere yönelik SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan ve eğitim kadrosunda yer alan profesörler tarafından “Öğretmen-Öğrenci Buluşmaları” özel oturumunda eğitimler verildi.

“Kazanım Sınavlarında” başarı gösteren 55 öğrencinin yer aldığı eğitimde 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında öğrencilere sınava nasıl çalışacakları, motivasyonlarının bozulmaması için neler yapmaları gerektiği ve çalışma yöntemleri uzmanlar tarafından detaylarıyla anlatıldı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, öğretmenler ve “Kazanım Değerlendirme Sınavı”nda başarı sağlayan 55 öğrenciyle gerçekleşen söyleşide dijital dünyada güvenlik önlemleri, sınava yönelik motivasyon sağlama, hedef belirlemenin önemi gibi konularda da söyleşiler yapıldı.

Eğitim programı soru-cevap etkinliğinin ardından Müdür Miraç Sünnetci tarafından katılım sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.