Afyonkarahisar’daki termal otellerde yılbaşı gecesi dolu dolu geçecek. Afyonkarahisar'daki termal otellerin yılbaşı programları şöyle...

 

Jura Hotels Afyon Thermal Otel'de 25 Kasım Cumartesi gecesi Rubato sizlerle olacak!..

Afyon Akrones Hotel, 31 Aralık gecesinde Deniz Seki’yi konuk edecek. Akrones Termal'de 29 Aralık - 1 Ocak tarihleri arasında yapılacak 2 gece ve üzeri konaklamalarda, yılbaşı galasına ücretsiz katılma fırsatı olacak.

İkbal Termal’de Bendeniz ve Ahmet Selçuk İlkan sahne alacak... Ahmet Selçuk İlkan ve Bendeniz'in sahne alacağı konserlerle dolu bu özel gecede, müzik, eğlence ve lezzetle dolu anlar yaşayacaksınız.

Alusso Termal’de 29 Aralık’ta Yılmaz Morgül, 30 Aralık’ta Cengiz Kurtoğlu ve 31 Aralık’ta Zehra Gülüç sahne alacak.

NG Afyon’da Cenk Eren sahne alacak. Yılbaşı gala gecesinde, oturma düzeni rezervasyon yapan misafirlerin odalarına göre düzenlenecek ve yılbaşı paketinden faydalanmak isteyen misafirlerin NG Afyon Termal Oteldeminimum 2 gece konaklaması gerekecek.

Afyon Sandıklı'daki termal otellerde de yılbaşı gecesi dolu dolu geeçcek. Sandıklı May Therma’de Korçay ve Orkestrası, Sandıklı Park Otel’de Hüseyin Kağıt, Sandıklı Safran Thermal’de Mehmet Çevik sahne alacaklar.