Afyonkarahisar CHP'de flaş gelişmeler yaşanıyor.

CHP’nin yeni İl Başkanı Faruk Duha Erhan'ın talimatlarıyla, Tatarlı Belde Başkanı Ali Köksal, gazeteci Yasin Köksal ve Süleyman Köksal disiplin kuruluna sevk edildi.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongre ile göreve gelen ve birlik beraberlik mesajları veren CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan’ın ilk icraatı bazı parti üyelerini disipline vermek oldu.

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ın eşi Yasin Köksal ve iki  akrabasının da disipline sevk edilmesi parti örgütü içinde şaşkınlıkla karşılandı.

Afyonhaber, konuyla ilgili olarak Yasin Köksal!a ulaştı. 

Afyonhaber'e konuşan Gazeteci Yasin Köksal "Bana disiplin kuruluyla ilgili bir evrak gelmedi. Umarım ki gerçek değildir. Benle birlikte ağabeylerimin de disipline verildiğini duydum. İşin içinde neler var tahmin edebiliyorum. Hedeflerinde ben ya da disipline verilenler yok. Asıl hedef sevilen milletvekilimiz Burcu Köksal hanımın önünü kesmek, akılları sıra Burcu Hanıma zarar vermek, yıpratmak istiyorlar. Birileri, ya da bir grup il başkanımızı yanlış yönlendiriyor olabilir. Ama bunu yapmaya çalışanlar başarısız olacaktır." dedi.