Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, "Ahmet Şemseddin Karahisari Hat Örnekleri Sergisi"nin açılış törenine tüm Afyonkarahisar halkını davet ediyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek sergi, 9 Kasım 2023 tarihinde saat 11:00'de Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sergi Salonu'nda ziyaretçilere açılacak.

Ahmet Şemseddin Karahisari'nin hat sanatına olan katkılarını tanıtacak sergi, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilecek. Sergi, hat sanatının özgün örneklerini Afyonkarahisar halkı ile buluşturmayı amaçlıyor.

Sergiye katılarak Ahmet Şemseddin Karahisari'nin eşsiz eserlerini ve hat sanatının gelişimini yakından tanıma fırsatını yakalayabilirsiniz. Bu önemli etkinlikte Afyonkarahisar halkının da büyük bir ilgi ve katılım göstermesi beklenmektedir.

Sergi, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sergi Salonunda gerçekleştirilecektir. Tüm halkımızı, 9 Kasım 2023 tarihinde saat 11:00'de sergi açılışına davet ediyoruz. Bu  etkinlikte yerinizi alarak hat sanatına olan ilginizi ve desteğinizi gösterebilirsiniz.

Unutmayın, yüzüncü yılımızı kutladığımız bu etkinlikte hem tarihi bir yolculuğa çıkacak hem de hat sanatının büyülü dünyasını keşfedeceksiniz. Herkesi bu özel sergiye bekliyoruz.

 

#yüzüncüyıl #hat #hatsergisi #hattatahmetkarahisarikültürvesanatmerkezi #kesfetteyiz #afyonkarahisar