Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ADIM Üniversiteleri 1. Grup Rektörler ve İdari Grup Toplantısı'na katıldı. Bu toplantıya 18 üniversiteden temsilcilerin katıldığı belirtildi.


Rektör Prof. Dr. Karakaş'ın yanı sıra toplantıya Afyon Kocatepe Üniversitesi Genel Sekreteri İhsan Ceran, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Erkan, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gürbüz Bıdık, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hasan Düzgün de katıldı. Toplantıda ADIM Üniversiteleri temsilcileri de yer aldı.


Toplantıda Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi rektör ve rektör yardımcıları da bir araya gelerek çeşitli başlıkları tartıştı.


Toplantı, rektörler ve idari grupların iki oturumda işleyişe ilişkin konuları görüşmesiyle devam etti. Her iki oturumda da rektörler, genel sekreterler, yapı işleri daire başkanlığı, sağlık kültür spor daire başkanlığı, strateji geliştirme daire başkanlığı, idari ve mali işler daire başkanlığı ve döner sermaye işletme müdürlüğü yöneticileri bir araya gelerek tartışmalarda bulundu.


ADIM Üniversiteleri 1. Grup Rektörler ve İdari Grup Toplantısı, genel bir değerlendirmeyle sona erdi. Bu toplantının amacı, üniversiteler arasında işbirliğini geliştirmek ve farklı konular hakkında bilgi ve deneyim paylaşımı yapmaktı.