İsmailağa Cemaatinde, Cübbeli Ahmet Hoca gerginliği...

İsmailağa Cemaatinnin resmi hesabındn Cübbeli Ahmet Hoca2ya sert tepki geldi

Açıklamada "Cübbeli Ahmet Hoca’nın sohbetlerinde ve katıldığı televizyon programlarında merkezi temsil etmeyen münferid söylemler üzerinden cemaatimizin birlik ve beraberliğine zarar getirecek ifadeler kullanması ve râbıta gibi, tarîkatın mahremi ve özeli olan bir konuda tefrika varmış gibi söylemlerde bulunması rahatsızlıklara sebebiyet vermektedir. denildi.

Açıklamada, cemaat ileri gelenlerinin Cübbeli ile görüştükleri belirtilerek "Yapılan bu görüşmelerde Cübbeli Ahmet Hoca da her seferinde özür beyan etmiş ve bu tür mahrem konuları kürsüye ve televizyon kanallarına taşımayacağına ve muhatapları ile bir araya gelerek görüşeceğine söz vermiştir. Buna rağmen, sohbetlerinde ve katıldığı televizyon programlarında, yapılan istişare ve görüşmeler neticesinde alınan karara aykırı olarak yine cemaatimizin mahrem konularını açmış ve hiçbir görüşme olmamış gibi aynı tavrı sürdürmüştür." denildi

Cübbeli Ahmet Hoca ise, bu açıklamalara X üzerinden İsmailağa’nın şahsım hakkındaki yalan iftira dolu beyanları hakkında bu akşam 23.00’da tweetimi bekleyin!.." şeklinde cevap verdi.