Afyonkarahisar Ambaryolu'nda devam eden yol ve kaldırım çalışmaları, vatandaşı çileden çıkarmaya başladı.

Afyonhaber'e ulaşan Ambaryolu esnafı ve sakinleri, dertlerini dile getirerek çalışmaalrın organize bir şekilde yapılmasını ve bir an önce bitirilmesini istedi.

İşte Afyonhaber'e ulaşan vatandaşların tepkisi...

Afyonkarahisar Ambaryolu caddesinde bulunan bitmeyen yol çalışması  nedeniyle  vatandaşlar, esnaf ve sürücüler büyük sıkıntı yaşıyor.

Kimi, yaz günü tozdan penceresini açamıyor, kimi iş makinelerinin sesinden uyuyamıyor, günler haftalar geçiyor ancak yol çalışması bir türlü bitmiyor.

Mahalledeki yolların tamamı kullanılamaz halde olmasına rağmen, yol trafiğe kapatılmadığı gibi yoldaki çukur ve taşlar araçlara büyük maddi zarar veriyor. Her esnafın elinde bir toz bezi, tozdan rahatsızlar. Devam eden adeta çileye dönen yol çalışmasından dolayıda, en çok yaşlılar, çocuklu aileler ve engelli kişileri olumsuz etkileniyor. Esnaf, iş yeri için gelen malları saatlerce bekledikten sonra indirebiliyor.

Uzun süren çalışmalardan rahatsızlıklarını dile getiren mahalle sakinleri, “Koordinasyon sorunu kaynaklı olarak bitmeyen yol çalışmasının bir an önce bitmesini temenni ediyorlar.