Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehrimizin dört bir tarafında hayata geçen projeler ve devam eden eserleri Milletvekillerimizle birlikte gezdi.

Ziyaretlere ilişkin bir açıklamada bulunan Milletvekili Ali Özkaya  “Başkanımızla birlikte ilk olarak Hoca Ahmet Yesevi Mahallemiz sınırları içinde bulunan Sahipata Spor Salonumuzu ziyaret ettik. Başkanımız gerçekten bu bölgeye çok modern ve uluslararası müsabakaların yapılacağı büyük bir eseri kazandırdı. Daha sonra Halk Ekmek Fabrikamıza geçtik. Burası çok temiz ve nezih bir ortam. Başkanımız Afyonkarahisarlılar’ın daha kaliteli ve daha ucuz ekmek yemesine imkan sağlamış oldu. kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

“AFYON İÇİN VE TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ YATIRIMLAR”

Millet Kütüphanesindeki çalışmalara ilişkin görüşlerini dile getiren Milletvekilimiz Özkaya, “Muhteşem bir eser” ifadelerini kullandı. Özkaya; “Afyon Millet Kütüphanemiz çatı katındayız. Buradan Afyon Kalemize, Zafer Meydanı'na, Valiliğe ve Uzun Çarşı'ya bakıyoruz. Gerçekten muhteşem bir eser oluyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yine az önce Ambar Yolunu inceledik. Orada hem kaldırımlar genişliyor hem de trafiği tek yön yapıyoruz. Başkanımız arkadaşlara gerekli talimatı verdi, en kısa sürede tamamlayıp, trafiğe açacağız. Yine Engelsiz Gastronomi Merkezi'nde engelli kardeşlerimizin, yaptığı faaliyetleri ve belediyemizin onlara sunmuş olduğu imkanla mutluluklarını ve kendilerini geliştirme faaliyetlerini gördük. Gerçekten inanılmaz güzel hayırlı hizmetler oluyor. Başkanımız ve çalışanlarına teşekkür ediyor, tebrik ediyoruz” dedi.