AFYONHABER YORUM HABER

 

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'da merkez belediye başkanlığı için eski belediye başkanı Abdullah Kaptan'a teklif götürdüğü iddiaları tepkiyle karşılandı.

2004-2009 yılları arasında Afyonkarahisar'da belediye başkanlığı yapan, görev yaptığı süre boyunca herkesle kavga eden, hatta dönemin Çevre ve Orman Bakanı hemşehrimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile bile kavga eden, hizmet ve yatırım üretmek yerine 5 yılını kavga ve gürültü ile geçiren Abdullah Kaptan'a teklif götürülmesi İYİ Parti tabanında tepkiyle karşılandı.

MHP'den AK Parti'ye geçen, sonra tekrar AK Parti'den ayrılıp MHP adayına destek veren Abdullah Kaptan'ın kavgacı, geçimsiz ve vizyonsuz bir kişi olduğunu belirten vatandaşlar "5 yıl belediye başkanlığı yapan Kaptan'ın Afyon'da bir tek yatırımı, kalıcı eseri, dikili ağacı yok. Döneminde sadece Belediye otogarını yıkıp uydukentteki araziyi AFTAŞ şirketine verdi, o şirket de geliri tamamen şirketin olmak üzere otogar yaptı, bir de Afyonkarahisar halk otobüslerini özelleştirip devreye soktu. Başkaca hiç bir yaptığı hizmeti, yatırımı olmadı. Çünkü kendi hemşehrimiz olan Bakanımızla kavga etti, milletvekillerimizle kavga etti, kendi partisiyle kavga etti, hizmet ve yatırım üretmek yerine sürekli kavgayla gürültüyle Afyon'umuzun koca beş yılını heba etti" dedi.

İYİ Parti'nin bu kadar aciz duruma düşecek bir parti olmadığını belirten İYİ Partililer "Kendi içimizden çıkan ve çıkabilecek bir çok evladımız var. Bunları bir kenara koyup, koca beş yılı Afyonkarahisar'dan çalan eski bir belediye başkanına teklif götürmek acizliktir. Bu Cumhur İttifakına yarayacaktır, hatta CHP adayı bile İYİ Parti'den 2 kat fazla oy alacaktır" dediler.

AFYONHABER YORUM HABER