Liste İçerik Platformu eniyimiz.com Kullanıcıları Doğru Ürünlerle Buluşturuyor!

Özellikle pandemi sonrası alışveriş alışkanlıkları büyük ölçüde internet ortamına taşınmış durumda. İnternet üzerinden alışveriş yapmak pek çok kullanıcıya fiziksel mağazaları dolaşmaktan çok daha konforlu geliyor. Çünkü çok sayıda seçeneği kolay bir şekilde, yorulmadan ve vakit harcamadan listelemek mümkün.

Kullanıcıların internet üzerinden alışveriş yapmasını kolaylaştırmak için hayata geçirilmiş olan eniyimiz.com, üretmiş olduğu liste içeriklerle kullanıcıların doğru ürüne ulaşmasını kolaylaştırıyor. İnternet üzerinden alışveriş yapmayı mümkün kılan sitelerin sayısının artması, bu sitelerdeki mağaza ve satıcı sayılarının çoğalması, ürünlerin karşılaştırılmasını sağlayan Epey, Cimri ya da Akakçe gibi platformların büyümesi gibi durumlar kullanıcıların işini kolaylaştırmanın yanında kafa karışıklıklarını da beraberinde getirdi. Bu kafa karışıklığını ortadan kaldırmak ve kullanıcılara yardımcı olmak için yola çıkan eniyimiz.com, belirli bir ürünün farklı modellerini inceliyor ve kullanıcıların tercih edebileceği 15 modelden, markadan ya da hizmetten oluşan listeler hazırlıyor!

eniyimiz.com, Doğru Ürüne Ulaşmak Konusunda Kullanıcı Dostu Bir Yaklaşım Sergiliyor!

Bazı alışveriş sitelerinde, sonu gelmek bilmeyen ürün listeleri kullanıcıların çok fazla vaktini harcamaya başladı. Herhangi bir kategori içerisindeki sıradan bir ürün listelendiğinde bile sayfalar dolusu seçenek ile karşılaşmak mümkün. Böyle bir durumda kullanıcılar için doğru ürün seçimi yapmak ise neredeyse imkansız. Nitekim pek çok kullanıcının binlerce ürünü tek tek incelemek ve bunlar arasından en ideal olanı seçmek için yeterli vakti yok. İşte eniyimiz.com ilgisini ve odağını bu noktaya çevirerek, kullanıcılar için bir problem olan bu durumu ortadan kaldırmak adına ortaya çıkmış bir proje.

eniyimiz.com editörleri, herhangi bir ürünün, hizmetin, uygulamanın, firmanın ya da markanın kullanıcı dostu olup olmadığını anlamak adına birtakım kriterleri göz önünde bulunduruyor. Örneğin ürünlerin fiyat ve performans özellikleri en önemli kriter durumunda. Yani fiyatı daha düşük olan ürünlerin, fiyatı yüksek olan ürünlere göre dezavantajları, aynı ürünün farklı markalardaki modellerine göre artıları ve eksileri değerlendirilerek, bir ürünün ya da hizmetin en iyi 15 listesine girip girmeyeceğine dair bir değerlendirme yapılıyor.

Ürünlerin fark yaratan özellikleri, markaların güvenilirliği ve kullanıcılar arasındaki itibarı, şikayet sitelerinde karşılaşılabilecek mağduriyetler, kullanıcı geri dönüşleri, i̇nternet üzerindeki inceleme ve araştırmalar da dahil olmak üzere çok sayıda kriter, eniyimiz.com editörleri tarafından değerlendirilerek, ihtiyaçları karşılayabilecek en iyi 15 kullanıcı dostu ürün belirleniyor. Bu da kullanıcıların uzun araştırmalar yapmak yerine en iyi 15 ürüne ulaşmasını ve bu ürünler arasından kendisi için en ideal ürünü seçmesini kolaylaştırıyor.

Binlerce Ürün, Hizmet, Marka ve Uygulamanın “En İyileri” Elinizin Altında!

eniyimiz.com, yalnızca ürünleri değerlendirmenin yanı sıra hizmetleri, uygulamaları, markaları ve firmaları da inceleyerek bunlara yönelik listeler hazırlayan bir platform. Yani örneğin bir bilgisayar, oyuncu kulaklığı, tansiyon aleti, airfryer ya da dikey süpürge almak istiyorsanız, bu ürünlerin en iyilerinden oluşan bir listeyi eniyimiz.com sitesinde bulabilirsiniz.

eniyimiz.com kullanıcılara destek olmak amacıyla farklı uygulamaları da değerlendirme listesine eklemiş durumda. Nitekim İngilizce öğrenmek, borsa ya da kripto para dünyasını takip etmek için, hesap takibi yapmak, haber takip etmek ya da çeşitli amaçlarla kullanabileceğiniz pek çok uygulama platform üzerinde inceleniyor ve incelenen ürünler arasında en iyisi olduğu düşünülen 15 uygulama listeleniyor. Yani uygulama merkezlerinde saatler harcayarak pek çok uygulamayı kurup silmek yerine, yalnızca eniyimiz.com listelerine bakarak aradığınız uygulamayı bulmanız mümkün. Örneğin telefonunuza indirmek için en iyi kripto para uygulaması arayışındaysanız, buradaki listeden aradığınızı çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Benzer bir durum firmalar ve markalar için de geçerli. Örneğin elinizdeki bütçeye göre Samsung marka bir telefon almak istiyor fakat bu bütçeye karşılık gelen modeller arasından hangisini seçmeniz gerektiğine karar veremiyorsanız, eniyimiz.com içerikleri size yardımcı olabilir. Otobüs firmaları, cast ajansları, i̇nternet servis sağlayıcıları da dahil olmak üzere farklı hizmetler sunan firmalar için de bu durum geçerli.

Sonuç olarak herhangi bir ürün, hizmet, uygulama ya da firma seçerken sorun yaşıyor, hangisini seçmeniz gerektiğine karar veremiyor ve araştırma yapmak için de yeterince vakit ayıramıyorsanız, eniyimiz.com listelerine göz atmanızda fayda var!