Pazar günleri doğalgaz tesisatınızda arıza olmasın, ortada kalırsınız!..

Afyonkarahisar'da Ambar Yolunda bir apartmanda meydana gelen doğalgaz kesintisi üzerine, meskene doğalgaz arıza ekibi çağrıldı.

AKSA Doğalgaz arıza ekibinin gelmesiyle arızanın giderilip doğalgazın yeniden açılmasını bekleyen bina sakinleri "bu arıza bizden kaynaklı değil, ara adaptör değiştirilecek" denilerek ekip ayrıldı.

Ekibe "Bugün pazar, yarın okulalr açılıyor, ayrıca binada yaşlı insanlar var, geçici bir çözüm bulunması mümkün mü" ricalarına rağmen doğalgaz ekibi "bizim işimiz değil" diyerek arızanın tamiri yönünde hiç bir işlem yapmadan ayrıldı.

AKSA Doğalgaz ekibinin, vatandaşlara karşı umursamaz ve kaba tavırları da bina sakinlerinin tepkisiyle karşılandı.

Afyonhaber'e konuşan bina sakinleri "Afjet'in, Belediye su servisinin arıza ekipleri var. Bu ekipler arıza için geldiklerinde arıza ne olursa olsun çözüyorlar, ya da geçici çözüm buluyorlar böylece vatandaş mağdur olmuyor. Ancak doğalgaz ekipleri bu yönde vatandaşın işini görmüyor, hiç olmazsa mağduriyetin arıza çözülünceye kadar giderilmesi için hiç bir şey yapmadan gidiyorlar. AKSA doğalgaz arıza tespit ekiplerinin de arıza onarım ekipleri olmalı, ya da arıza giderilinceye kadar vatandaşın mağduriyeti geçici olarak giderilmeli. Bu yönde AKSA Doğalgaz yetkililerini duyarlı olmaya davet ediyoruz "dediler.