Afyon Sandıklı'ya dönen tur otobüsü kaza yaptı!..  Otobüs, minibüs ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme kazada 4 ölü, 50 yaralı!..

Muğla'dan Afyonkarahisar'a tekne turu için giden kafilenin otobüs şoförü Hüseyin Konuş'un direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra önünde seyreden Yiğit Mutluluk'un kullandığı hafif ticari araca çarptığı, ardından kontrolden çıkan ticari aracın karşı şeride geçerek minibüsle çarpıştığı iddia edildi.

Denizli'de, bir yolcu otobüsü, minibüs ve hafif ticari araç birbirine girdi. Katliam gibi kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 54 kişi de yaralandı. Can pazarını aratmayan kazayla ilgili soruşturma sürerken Denizli Valisi Coşkun olay yerinde incelemede bulundu.

Muğla turundan Afyon’un Sandıklı ilçesine dönen kafileyi taşıyan otobüs, ilçe minibüsü ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otobüs, minibüs ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı. Kazada, saat 20.45 sıralarında Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muğla turundan Afyon’un Sandıklı ilçesine dönen kafileyi taşıyan otobüs, ilçe minibüsü ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı. Yaralıların yola savrulduğu kazada can pazarı yaşandı. Ekipler, yaralıları kurtarmak ve hastanelere yetiştirebilmek için zamana karşı mücadele verdi.