Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ün öncülüğünde düzenlenen "Termal Turizm Festivali" heyecanla başlıyor. 

9-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikler, Sandıklı ilçesinin en büyük Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek. 

Festival, açılışından konserlere, çocuk etkinliklerinden sahne gösterilerine kadar birçok renkli etkinliği kapsayacak.

Festival, 5 gün boyunca sürecek ve ziyaretçilere açılacak stant alanları, çocuk oyunları, sahne şovları, animasyonlar, ikramlar ve değerli sanatçıların performansları ile unutulmaz anlar sunacak. 

Festivalin ilk günü olan 9 Ağustos Çarşamba, saat 20:00'de Açılış ve Aşure İkramı ile başlayacak. 

Ardından saat 20:30'da stant alanlarının gezilmesi ve 21:00'de Doğukan Alsay'ın sahne şovu izlenebilecek. 

Gecenin devamında ise Sandıklı Gardaş Yarenler Kılıç Kalkan Ekibi gösterisi ve saat 22:00'de Ali Kınık konseriyle coşku artacak.

10 Ağustos Perşembe günü, 20:30'da Doğukan Alsay'ın sahne şovu başlayacak. 

Ardından 21:00'de Sokak Futbol Turnuvası'nın ödül töreni gerçekleşecek ve gece 21:30'da Hüseyin Kağıt konseriyle devam edecek.

11 Ağustos Cuma, 20:30'da Doğukan Alsay'ın sahne şovuyla başlayacak. 21:30'da ise Öykü Gürman konseri ile festival coşkusu devam edecek.

12 Ağustos Cumartesi, saat 20:30'da Doğukan Alsay'ın sahne şovuyla başlayacak. 21:00'de Rafadan Tayfa Çocuk Gösterisi izlenebilecek. Akşam saat 21:30'da ise Ece Mumay'ın konseriyle eğlence devam edecek.

13 Ağustos Pazar, festivalin son günü olacak. 20:30'da Doğukan Alsay'ın sahne şovuyla gün başlayacak. Saat 21:30'da ise İlyas Yalçıntaş konseri ile festival sona erecek.

Sandıklı ilçesinin geleneksel Termal Turizm Festivali, birbirinden renkli etkinlikler, sahne performansları ve sanatçı konserleriyle 5 gün boyunca coşkuyla yaşanacak. 

Festival, bölge halkını bir araya getirirken aynı zamanda eğlenceli anılara da ev sahipliği yapacak.