Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Ankara ziyaretleri kapsamında Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Afyonkarahisarlı hemşehrimiz İhsan Beşer’i de ziyaret ettiler.

Türkiye –Çin iş Geliştirme ve Destekleme Derneği Genel Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ile AGC Yöneticileri Bekir Yeşilay, Mehmet Emin Güzbey, İsmail Akar, Önder Artuk, Ömer Elçi, Hakan Dilek, Mehmet Abdioğulları ve Faruk Kılınç katıldılar.

Türkiye ile Çin arasında ticaretin gelişmesi için 15 yılı aşkın süredir çaba gösterdiklerini bu çabalar sonucunda birçok ticari başarıya imza atıldığını belirten Türkiye Çin iş Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, “Şimdi önümüzde Kuşak Yol Projesi’nin fuarı var. Bu fuarda Türkiye, Azerbaycan, Çin, Türkistan, Kırgızistan, Özbekistan alım heyetleri yer alacak. Ülkelerimiz açısından çok önemli bir proje. Bizim organizasyonumuzdaki bu fuara tüm Türkiye’den de önemli katılımlar sağlanacak. Aynı zamanda Çin’den de ulusal büyüklükteki firmalar katılımcı olacak. Türkiye ve Çin arasındaki ticari bağa yönelik çalışmalarımız 'Kuşak Yol Projesi' etrafında diğer ülkelerle de kuvvetlendirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta Çin’den başlayarak diğer ülkelere de ziyaretlerimiz olacak” dedi.