AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri ile TBMM’deki makam odasında biraraya geldi.

Gazetecilik mesleğiyle bağı bulunan bazı kimselerin sosyal medya aracılığıyla haksız ithamlarda bulunduklarına dikkat çeken AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Bazı meslektaşlarınız bizi sahada göremediklerini söyleseler de biz hep sahadayız” dedi. Yeril seçimler ve AK Parti’nin aday adaylarına yönelik soruları da cevaplandıran AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Seçime daha çok var. Aday adaylarını görmemiz lazım. İsim çok. Mahmut Koçak da aday adayı olabilir. Kendisi sahadan hiç ayrılmadı ki. Cumhurbaşkanımız için çalıştı. Ama bazı gerçekler de var hiç unutulmaz. İttifak olur mu, şahsi görüşüm ayrı ayrı girilmesi. Her yerde değil ama bazı yerlerde ittifak olabilir. Genel Merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız ittifak noktasında ne karara verirlerse onu uygulayacağız. Şahsi görüşüm ayrı ayrı olmasından yana. Belediye Başkanlarımız zaten seçildikleri günden itibaren 3 ayda ne yaptı, 1 yılda ne yaptı, giren para, çıkan para gibi takip altındalar genel merkezimiz tarafından. Başkanların hepsinin karnesi Genel merkezimizde hazır” dedi.

Kendisinin Belediye Başkan adayı olup olmayacağıyla ilgili soruyu yanıtlayan Yurdunuseven, “Cumhurbaşkanımız talimat verirse tabi ki çıkarım ama ben kendim çıkıp ta adayım demem. Ben Belediye başkanlığına sıcak bakan birisi değilim. Vebal konusunda çok ağır bir makam. Mehmet Zeybek başkanımız vebal noktasında gerektiğinden çok daha fazla dikkat ederek hareket ediyor zaten” dedi.