Biz gurme ve tanıtım yazılarımızda daha ziyade çok bilinmeyen lezzet noktalarına dikkat çekmeye çalışıyoruz bazen çok bilinen lezzet noktalarına da yer vermeye gayret edeceğiz.

Bu yazımızda Afyonkarahisar Merkez’e bağlı Çıkrık Kasabamızdaki  Etemoğlu Et ve Et Ürünleri işletmesine yer vereceğiz. Çıkrık  Beldemizde bu işletmemiz gibi diğer işletmeler de var.  Onlarda da bulunduk ve verdikleri hizmetleri değerlendirdik, memnuniyetle ayrıldık.

Benim gördüğüm kadarıyla bu beldemizde  Etemoğlu Et ve Et Ürünleri daha dikkat çekiyor. Güzel bir saç kavurma, köfte veya sucuk yemek istediğimizde tercihimiz daha ziyade bu işletme oluyor. Adından da anlaşılacağı üzere bu işletme aynı zamanda kasap, kendi mandırasındaki hayvanları keserek onları taze taze müşterilerinin hizmetine ve damak tadına sunuyor. Et ve sucuğu güvenle  alabildiğiniz gibi buranın mütevazi lokanta ortamında, saç kavurma ve diğer tercihlerinizi tercih edebiliyorsunuz. Açıkçası saç kavurmada burayı tek geçerim diyebilirim. Bizim arkadaşlarımızla saç kavurmada tercihimiz Etemoğlu oluyor. Çıkrıklı Etem beyin çocuklarının işlettiği işletme olmasından dolayı Etemoğlu adı verilmiş.

Genç işletmeci Resul çok nazik ve ilgili bir kişilik. En güzel hizmeti vermeye gayret ediyor. İlgi  son derece yüksek düzeyde. Müşteri memnuniyetini  esas alıyor. Etin en güzel yerini size sunmak için özel bir gayret sarf ediyor.

Bir defasında rezervasyon için aradığımda, hocam sizin için bugün uygun etim yok daha sonra gelirseniz veya başka bir komşumuzu tercih ederseniz daha çok memnun olurum dedi.  Bu sadece bizler için değil bütün müşteriler için geçerli. Afyonkarahisar merkezden de diğer yerlerden de özellikle saç kavurma için bu mekanı tercih edenler çok oluyor. Siz de saç kavurma olsun, köfte olsun sucuk olsun bu lezzet mekanını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Burada kendinize güzel bir ziyafet çekebildiğiniz gibi aynı zamanda çıkarken buradaki etlerden ve %100 et sucuğundan hesaplı bir şekilde alabilirsiniz. 

Fiyatlar, merkezdeki birçok yere nazaran çok daha uygun. Saç kavurma kendi özel mangal tarzı saçlarda itinayla pişirilerek yine aynı saçta sıcak sıcak size servis ediliyor. Tabii yanında közlenmiş domatesi biberi ve soğanı ile birlikte. Aynı zamanda söğüş olarak da servis ediliyor, yannda da bütün kuru soğan. Ayran, şalgam ve diğer içecekler arzunuza göre yanında ikram ediliyor.

Ekmekler de kızarmış olarak saç kavurmanın yanında  sunuluyor. Biz saç kavurmanın üzerine ayriyeten tadımlık da olsa sucuk da hazırlatıp onun tadına da bakıyoruz, sizlere de tavsiye ederiz. Üzerine içtiğiniz çay da işletmenin ikramı oluyor ve akabinde güler yüzle uğurlanıyorsunuz. Etemoğlu nerede diye sorarsanız, Afyonkarahisar Merkez’e yaklaşık 16 kilometre uzaklıkta bulunan Çıkrık beldemizde, Çıkrık İlkokulu yanında, meydanda.

Rezervasyon için genç işletmeci Resul ile irtibata geçebilirsiniz:

Telefon: 0531 5673120