Afyonkarahisar Belediyesi, kent merkezinde bulanan refüj, kaldırım ve parklarda binlerce çiçeği toprakla buluşturdu.

Afyonkarahisar'da yaz aylarının gelmesiyle birlikte belediye ekiplerinin yeşil alanlara ektiği 130 bin çiçekle kent, rengârenk oldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz daha yeşil bir Afyonkarahisar için hafta içi, hafta sonu demeden canla başla çalışıyor.

ŞEHİR ADETA ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

         Peyzaj alanları, modern bir görünüme kavuşurken; şehrimiz ise mevsimine uygun rengârenk çiçek ve bitkilerle süsleniyor. Göze hitap eden, ruhu dinlendiren bu çalışmalarla birlikte şehrimizde ilk etapta 130 bin adet çiçek toprakla buluşturuldu. Bu güne kadar gerçekleştirdiği yeşil alan ve park çalışmalarıyla örnek olmaya devam eden Afyonkarahisar Belediyesi her geçen yıl hizmet çıtasını yükselterek, kentteki parkları, orta refüjleri adeta çiçek bahçesine çevirdi. Aralarında M. Sami Hancıoğlu Masal Parkı, Veysel Eroğlu Parkı, Akarçay, Karayolları Parkı, Şehit Ömer Halis Demir Parkı, orta refüjler ve muhtelif kavşaklara irili ufaklı 130 bin adet çiçek dikildi. 

                “EMEĞİ GEÇEN TÜM EKİBİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

         Afyonkarahisar Belediyesi olarak yaz aylarının gelmesiyle birlikte şehrimizin rengarenk bir görünüme kavuştuğunu söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, 130 bin adet çiçeği toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Afyonkarahisar'ı yeşil alan konusunda örnek bir kent yapmayı hedeflediklerini söyleyen Başkanımız Mehmet Zeybek, “Parklarımızı adeta çiçek bahçesine çevirdik. Amacımız vatandaşlarımızın aileleriyle parklarda hoşça vakit geçirmesini sağlamak. Bu çalışmada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.