Enerji Dolu Genç Odası Takımları

Gençlik döneminin kıpır kıpır enerjisinden dekorasyonlar da etkilenir. Alınan etkileşim ile aktarılan enerji, ev dekorasyonuna genç odası takımları olarak yansır. Modern tasarımları ile heyecan uyandıran modelleri inceleyerek sizi ifade eden tasarımları satın alabilirsiniz. Böylelikle kendinizi ait hissettiğiniz bir odaya sahip olabilirsiniz.

İç Açan Tasarıma Sahip Genç Odası Takımları

Genç odası takımları, iç açan renkler ve zarif tasarımları ile hayat enerjisini yeniden açığa çıkarır. Yeşil, mavi ya da turuncu renkleri ile heyecan dolu sabahlara uyanabilirsiniz. Ya da koyu tonları tercih ederek güne enerji dolu başlayabilirsiniz. Modeller, set olarak satışa sunulur. Setler içerisinde dolap, karyola ve komodin gibi eşyalara yer verilir. Takımlar da yer alan eşyalar birbirleri ile uyumlu bir görüntüye sahiptir. Bu sayede bütünlüğün sağlandığı uyumlu bir görüntü ile güne başlayabilirsiniz. Takım içerisinde yer alan eşyalar ürüne bağlı olarak farklılaşabilir. Genç odası takımları farklı boyutlara sahip modelleri ile sizlerin memnuniyetini kazanır. Ürünler arasından odanızın ölçülerine uygun olan modeli seçebilirsiniz.

Prens ve Prenseslere Özel Genç Odası Takımları

Erkek ve kızlara özel olarak tasarlanan seçenekler vardır. Erkek genç odası takımları, sade tasarımları ile maskulen enerjiyi yansıtır. Bu seçenekler de dolap kulpunda tercih edilen şerit gibi minimal ayrıntılara yer verilir. Aynı zamanda sadeliği bozmayan şerit detayları da kullanılır. Tasarımlar ile sadeliğin öne çıktığı dekorasyonlar oluşturabilirsiniz. Bazı seçenekler de ise modern bir tarz oluşturmak ve kullanım sırasında avantaj sağlamak adına ayna yer alır. Tercih edilen aynalar, sade tasarımın şık bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kızlar için özel olarak üretilen modeller de vardır. Kız genç odası takımları, zarif ve samimiyetin temele alındığı tasarımlara sahiptir. Bu seçenekler de tercih edilen ayrıntılar, çiçek, yaprak gibi motiflerden oluşabilir. Aynı zamanda zıt renkler ile enerji uyandıran detaylara sahip modeller de vardır. Kız çocukları için üretilen tasarımlardan bazıları belirli bir konsept etrafından şekillenir. Bazı modeller de ev tasvirini anımsatan dolap ve komodinlere yer verilir. Diğer seçenekler de ise prenses konseptine uyum sağlayan tül ve payet detayları vardır. Ürünleri inceleyerek kızınıza hitap eden takımı satın alabilirsiniz. Sadeliğin öne çıktığı beyaz ve krem tonlarının kullanıldığı modeller de bulunur. Erkek ve kız çocuklarının isteklerine özel olarak tasarlanan model arasından seçim yaparak dekorasyonunuzu yenileyebilirsiniz.

Yenilikçi Genç Odası Tasarımları

Genç odası takımları, yenilikçi bir bakış açısına sahiptir. Bu özelliği sayesinde yer konusunda yaşanan problemlerin çözümlenmesine katkıda bulunur. Bazı modellerde yatak ve dolap kısımları bir araya getirilir. Bu seçeneklerde kullanılan yatakların baş kısmı çeşitli eşyaları muhafaza edebilmek adına bölmelere ayrılır. Bölmeler çekmeceli ya da raf şekline sahiptir. Böylelikle kitap, çorap gibi eşyalar rahat bir şekilde yerleştirilir. Siz de yer konusunda problem yaşıyorsanız yenilikçi tasarımları değerlendirebilirsiniz. Yer problemlerine çözüm getiren bir diğer model ise ranzalı genç odası takımları olur. Bu seçenekler, iki farklı çocuğa sahip olan aileler tarafından kullanılır. Kullanışlı bir yapıya sahip olan genç odası tasarımlarını satın alabilirsiniz. Bazalı genç odası takımları  da bulunur. Bu seçeneklerde kullanılan bazaların alt kısmında bir bölme bulunur. Bu bölme çeşitli eşyaların dağınık bir görüntü olmadan saklanmasına yardımcı olur. Tasarımları tercih ederek kışlık ya da yazlık eşyalarınızı dağınıklık oluşmadan yerleştirebilirsiniz. Genç odası takımları fiyatları ürün özelliğine bağlı olarak belirlenir. Siz de yenilikçi tasarımları ile kullanışlı bir yapı kazanan, etkileyici görüntüsü sayesinde sempati kazanan Koçtaş web sitesindeki genç odası modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.