Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programına partililer yoğun ilgi gösterdi.

Programda konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, "Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar’da 17 belediye başkanıyla hiçbir siyasi partinin göstermediği performansı gösterdi.17 Belediye sayımızı inşallah yerel seçimde 35’e çıkarız" dedi.

Bayramlaşma programına, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve yönetimi, ilçe başkanları, Milletvekili adayları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, İGM MHP Üyeleri, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

Kahveci, "Ülküdaşlarımla birlikte bu davanın içinde birlikte olmaktan gurur duyuyorum"

Programda konuşan MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Bizler ülküdaşlarımızla beraber yol yürümekten, onurlu ve gururlu yaşamaktan çok mutluyuz. Bir ay önceki seçimlerde şerefiyle, haysiyetiyle bizimle beraber yol yürüyen, bizi destekleyen ve bizim Türkiye’deki çakma anket firmalarına, içimize sızan hainlere büyük bir ders veren yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun ki sizler bizlerin yüzümüzün akı oldunuz. Birlikte beraber çalıştık. Bayramlaşmalar, bayramlar, kardeşliği, paylaşmayı hatırlatır. Ülküdaşlarımla birlikte bu davanın içinde birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Milletvekilimiz ve MYK Üyemiz Sayın Mehmet Taytak’ı tekrar dava arkadaşlarımızla birlikte çalışarak vekil çıkarttık. İçimize sızmış olan hainler ve dışımızda MHP’nin tökezlemesini bekleyen hainlerin hepsine bir ders vermiş olduk. Bu bayramda aramızda olup milliyetçi, ülkücü harekete destek veren, bayramlarda bizimle bir aile olduğunu ispatlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ailenizle birlikte huzurlu, mutlu bayramlar diliyorum.” dedi.

 

Taytak, "İla’yi Kelimetullah adına savaşacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, partisinin bayramlaşma töreninde mübarek Kurban Bayramını kutladı. Taytak, “Elhamdülillah bugün Milliyetçi Hareket Partisi yine barajları yıktı. Yine biz gibi gözükenler ancak bizi içeride vurmak için her türlü çabayı göstermelerine rağmen, dışarıda kuponlanmış basına rağmen, satılmış anket firmalarına rağmen, barajları yıktık, aştık ve 50 milletvekiliyle Meclisteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin gücü, milletvekili sayısıyla ölçülmez. Bizim gücümüz herkesin gücünden, öndedir, öncüdür bu böyle devam edecektir. 1980 öncesinde ve sonrasında kurulan pek çok siyasi parti dağılmış gitmişti. Ama Milliyetçi Hareket Partisi hala ayaktadır, dimdik durmaktadır. Yine sonsuza kadar inşallah ülke için, vatan için, birlik ve dirlik için, İla’yi Kelimetullah adına savaşacağız. Ne yapmamız gerekiyorsa, nerede fedakârlık yapmamız gerekiyorsa onları teker teker yerine getireceğiz.” diye konuştu.

 

Taytak, "Belediye sayımızı ikiye katlayacağız"

Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar’da 17 belediye başkanıyla hiçbir siyasi partinin göstermediği performansı gösterdi. Belediye Başkanlarımız, aslanlar gibi çalıştılar. İlçe Başkanlarımız aslanlar gibi çalıştılar. İlçe teşkilatlarımız, aslanlar gibi çalıştı. Ocağımız çalıştı. Bu noktaya geldik. 17 Belediye sayımızı inşallah yerel seçimde 35’e çıkarız. İnşallah yine birlikte çalışıp başaracağız. Oyumuzu yüzde 13’ten yüzde 16’ya çıkardık. 64 binden 78 binlere ulaştık. Demek ki çalıştık, başardık. Cenab-ı Allah nasip etti. Şimdi sorumluluklarım çok daha fazla. Şimdi çok daha dikkatli çalışmak zorundayım. Çok daha fazla çalışmak zorundayım. Onun için ilçe başkanlarımıza söylüyorum, il başkanımızla zaten aynı noktada duruyoruz. Bundan sonra yine kapı kapı dolaşacağız. 2024 yılının Mart ayında yine MHP olarak Afyonkarahisar’da çok ciddi bir belediye başkanımızla, Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel merkezine Sayın Genel Başkanımıza daha önce yaptığımız gibi ziyarete gideceğiz. İl Genel Meclisi üyeliğinde de oylarımızı ikiye katlayacağımıza inanıyorum. Çünkü İGM Üyesi arkadaşlarımızda ellerinden geldiğince çok ciddi çaba gösterdiler, çok çalışıp, çok uğraştılar. Milliyetçi Hareket Partisi mensupları, inandıkları davada taviz vermeden, liderinin ne anlattığını anlayarak ona göre hareket ederek bir noktaya varız. Türkiye’de MHP’nin oylarının arttırdığı beşinci il biziz. Hepinizden Allah razı olsun. Emekler verdiniz, çalıştınız.”