İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Zafer Müzesi eleştirilerine karşılık veren AKP İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'a seslenerek "yarası olan gocunur" dedi. 

Mısırlıoglu'ndan Uluçay'ın paylaşımına yanıt gecikmedi. Mısırlıoğlu, AKP'nin tüm güzel şeyleri kendine mal etmeye çalışıp olumsuzlukları üzerinden atmaya çalıştığına dikkat çekti. 

Mısırlıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Tarihi Zafer Müzesi'nin içler acısı halini eleştirmemiz AKP'nin zoruna gitmiş. İl başkanı Uluçay  sosyal medya hesabından bize cevap vermiş. Biz sorumlu olan herkese hitaben bir açıklama yapmıştık. Yarası olan gocunmuş demek ki. Ülkenin gidişatını 'AKP'den öncesi ve AKP'den sonrası' diye ikiye ayırmak çok anlamsız. Öyle bir algı yaratmak istiyorlar ki sanki AKP'den önce ülke bitap bir haldeydi de kendileri iktidara gelince ülke refaha erdi. Ülkedeki tüm güzellikleri kendine mal edip olumsuzlukları üzerinden atmaya çalışmak alçaklıktır. Tarihi Zafer Müzesi'ne sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Türk tarihi her zaman takdir edilmesi, gurur duyulası bir tarihtir. Bu tarihi de siz yazmadınız. Siz yazılanı silme, yok etme, unutturma çabasındasınız. Ama emelinize ulaşamayacaksınız."