Sanal ofis, resmi ve yasal olarak bir şirketin faaliyetlerine devam etmesini sağlayan ofis kiralama modelidir. Fiziksel bir ofise ihtiyacı olmayan ancak faaliyetlerini sürdürebilmesi için resmi bir adres göstermesi gereken işletmeler tarafından tercih edilir.

Sanal ofisler genellikle evden çalışma modelini tercih eden işletmeler ya da şahıs şirketleri tarafından kullanılır. Sanal ofis tercih eden işletmeler genellikle fiziksel bir ofise ihtiyaç duymaz. 

Sanal Ofis Nedir?

Sanal ofisler, ticari kuruluşların ve şahısların yasal bir adrese sahip olmasını sağlar. Sanal ofis kiralama hizmeti ile yasal zorunluluklardan doğan masraflar en aza indirilir. Geleneksel ofislerdeki gibi maliyet kalemleri ortadan kalkmış olur. Kiralık sanal ofis ile doğalgaz, su, elektrik gibi aylık sabit gider yükü kalkar. 

Sanal ofisler geleneksel ofislere göre uygun fiyatlı olması sebebiyle şirket bünyesine katkı sağlar. Sanal ofis aynı zamanda prestijli iş adresi ile işletmeye değer katar. Kurumsal bir imaj oluşturmak isteyen şirketlerin prestij kazanmasına yardımcı olur. Müşteri üzerinde olumlu bir intiba bırakılmasına katkı sağlar. 

Sanal Ofisin Avantajları Nelerdir?

Sanal ofislerin birçok avantajı bulunur. 

• Sanal ofislerde, işletmeye gelen posta, evrak, fatura ya da kargo gibi her türden gönderi kabul edilir ve işletmeye bilgi verilir. Bu sayede kargo ve evraklarınız güvende olur.

• İstanbul’un merkezi semtlerindeki plazalarda geleneksel ofis kiralamak isteseniz yüksek meblağlar ödemek durumunda kalırsınız. Elektrik, su, temizlik, mutfak gibi birçok ek maliyet de işletmeye yük oluşturur. Sanal ofisler, gider kalemlerini büyük oranda düşürmenize yardımcı olur.

• Sanal ofis kiralama işleminde herhangi bir taahhütte bulunmanıza da gerek yoktur. Sanal ofis üyeliğinizi dilediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz. 

• Sanal ofis yardımıyla dilediğiniz yerden işinizi yürütebilirsiniz. 

İstanbul Sanal Ofis

İstanbul sanal ofis kiralama hizmeti için OfficeLink’i tercih edebilirsiniz. Konforlu çalışma alanları ile müşterilerine en özel hizmeti vermeyi ilke edinen OfficeLink, Piazza AVM içerisinde sosyalleşebileceğiniz bir konumdadır. Siz de Maltepe sanal ofis kiralamak istiyorsanız OfficeLink, tam da size göre. 

Sanal ofis üyelik seçeneklerini incelemek ve sanal ofis üyeliği satın almak için https://www.officelink.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.