Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş ile birlikte AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katıldı.

        Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, AK Parti Merkez İlçe, AK Parti İl Yönetim Kurulu’nun ardından son olarak AK Parti Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.  

         Toplantıda Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi’nin yaptığı hizmet ve yatırımları AK Parti Kadın Kolları yönetimi ile paylaştı. Şehrimize kazandırılan eser ve yatırımların anlatıldığı toplantıda Başkanımız Zeybek, Afyonkarahisar genelinde yapılan çalışmaları ve projeleri paylaşarak planlanan faaliyetler hakkında da bilgiler verdi.

KADIN KOLLARI TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

          Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “AK Parti İl Kadın Kollarımızın fedakâr ve cefakâr kadınlarıyla bir araya geldik. İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Ferda Ertürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile mahalle başkanlıklarımıza yatırım ve projelerimizden bahsettik. Hayata geçirdiğimiz hizmetlerin yer aldığı kitapçığı takdim ettik. Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik duran, yorulmadan canla, başla şehrimizin her bir köşesinde davamız için çalışan İl Kadın Kolları teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.