MARİFETLİ HANIMLAR PAZARI 5’NCİ KEZ AÇILDI

MARİFETLİ HANIMLAR HÜNERLERİNİ SERGİLİYOR

        Afyonkarahisar Belediyesinin desteklenen, şehrimizdeki kadınlarca üretilmiş el işi ve gıda ürünlerinin satışının yapıldığı "Marifetli Hanımlar Pazarı" açıldı.

           Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde bu yıl beşincisi düzenlenen açılış programına; Başkanımızın Eşi Sevim Zeybek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, Başkan Yardımcımız Murat Öner, Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tahsin Aydın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

           Programda bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan, Marifetli Hanımlar Pazarı’nın kurulmasında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Afyonkarahisarlılar'ı Pazartesi gününe kadar açık kalacak Marifetli Hanımlar Pazarına beklediklerini söyleyen Kent Konseyi Başkanı Yasan, çarşıda el emeği, göz nuru ürünlerin sergilenmesinin yanında kadınlarımızın aile bütçelerine katkıda bulunduklarını söyledi.

“ÜRETİM YAPAN HERKESİN YANINDAYIZ”

Üretim yapan hanım kardeşlerimizin her daim yanında olduklarını söyleyen Başkanımız, “Göreve geldiğimiz andan itibaren her daim üretim yapan hanım kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.  Sadece Zafer Meydanı’nda değil, şehrimizin birçok noktasında ürettikleri ürünleri sergilemek isteyen herkese kolaylık sağlıyoruz. Yeter ki üretime, yeter ki aile bütçelerine katkıda bulunsunlar. Afyonumuzun değerlerini ön plana çıkarmak birinci vazifemiz” dedi.

“GASTRONOMİ SOKAĞINI AĞUSTOS AYINDA AÇMAYI PLANLIYORUZ”

Gastronomi Sokağı projesinde gelinen çalışmalara ilişkin de bilgi veren Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “Gastronomi Sokağı inşaatımız hızla devam ediyor. Ağustos ayı gibi hizmete almayı planlıyoruz. Tamamlandığı zaman oradaki meydanda da bu tür etkinlikleri yapabileceğiz.

         Hanımların kendi yaptıkları el işlerini satarak ev ekonomilerine katkı sağlayabileceğini belirten Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek pazara ilişkin bilgi verdi. Marifetli Hanımlar Pazarının bereketli geçmesini temenni eden Başkanımız çarşının kadınlarımıza bol kazançlar getirmesini diledi.