AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, açılan sandık sonuçlarına göre ilk değerlendirmesini yaptı.

Uluçay, “Açılan sandıklara göre 3 milletvekili çıkaracak gibi duruyoruz. Cumhur ittifakı olarak 4 milletvekilini korumuş olmak bizim için bir başarı” dedi.

Uluçay şunları söyledi: “Seçimlere yüzde 92 oranında bir katılım oldu. Bu bir demokrasi şöleni ve demokrasi bayramı oldu. Gerçekten  demokrasimiz açısından çok önemli, bu bizi memnun etti. Kazasız, belasız ufak tefek kırgınlık olabilir ama problem, kavga olmadan bu işi bitirmiş olduk. Rabbim inşallah Afyonkarahisar'a güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin”

ÜÇ MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ “

Niyetimiz daha fazla milletvekili çıkarmaktı ancak 3 milletvekilinde kalacak gibi duruyoruz” diyen Uluçay sözlerine şöyle devam etti:

“Yüzde 65 oranında açılan sandık oranı var. Cumhurbaşkanımız yüzde 65 oy oranıyla devam ediyor. Üç milletvekili çıkaracak gibi duruyoruz. Cumhur ittifakı olarak 4 milletvekilini korumuş olmamız bizim bir başarı. Hedefimiz, niyetimiz daha fazla milletvekili almaktı ama vatandaşlarımızın, halkımızın tercihi bu yönde oldu. Biz buna her zaman saygı duyarız. Afyonkarahisarlılara hep birlikte hizmet ederiz inşallah” dedi.