Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç, 12 Mayıs Cuma Günü Ataköyde yapacağı mitinge tüm Afyonkarahisarlıları davet etti.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlere 3 gün kala partilerde de yoğun bir çalışma görülüyor. Yaptığı seçim çalışmalarında büyük ilgi gören MHP Milletvekili Adayı Yücel Genç, yarın ( Cuma) akşam Saat 20.00’de Ataköy’de düzenleyeceği miting ile seçim çalışmalarını noktalayacak.
Tüm Afyonkarahisar halkını mitinge davet eden  Genç, ‘ Seçim çalışmalarımıza Ataköy’den başladık, yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Halkımızın bizlere gösterdiği ilgi bizleri fazlasıyla memnun etti. Seçim startını verdiğimiz Ataköy’de son mitingimizi yaparak Pazar gününü bekleyeceğiz. Son karar seçmenlerimizindir. Yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülkemizin dirliğine, milletimizin birliğine, demokrasimizin geleceğine, insanımızın huzur ve refahına hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum.