ARABACI "AFYONKARAHİSAR'DA 1. PARTİ OLMA İHTİMALİMİZ ÇOK YÜKSEK"

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Enis Arabacı Gazeteci Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sunduğu Özel Gündem Programında Afyonhaber Tv, Afyonyerel Basın ve Armoni Fm (98.1) ortak yayınına konuk oldu.

Afyonhaber Tv stüdyolarında gazeteci Yüksel Elçi Afyonhaber stüdyolarında seçime dair konuklar almaya devam ediyor. Afyonhaber Tv’nin bugünkü konuğu Afyonkarahisar İYİ Parti Milletvekili Adayı Mustafa Enis Arabacı oldu. 

Gündeme dair önemli konuşmaların olduğu programda Afyonkarahisar’ın en çok dinlenilen radyosu Armoni FM (98.1) de de canlı olarak yayınlandı.  Milletvekili Adayı Arabacı gündemdeki siyasi konulara dair önemli açıklamalarda bulundu. İzleyici kitlesinin fazla olduğu programda destek mesajlarınında yoğun olarak gelmesi gözlerden kaçmadı. 
Arabacı "Gerçek anlamda gördüğümüz şeyler var. Ben şuanda İyi Partinin Afyonkarahisar'da 1. parti olma ihtimalinin yüksek olduğunu görüyorum. Anketlerin hangisine ne kadar güvenebiliriz bilmiyorum ama anketlerde de iki parti arasında geçiyor. En kötü ihtimalle 2. parti olacağımız görünüyor. Türkiye çapında da millet ittifakının Cumhurbaşkanını çıkaracağı görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun daha da netleşeceğini düşünüyorum. İnsanlar artık daha realiteleri konuşmaya başladı. Yani algının dışına çıktıkça görüntüleri sezmeye başlıyorsunuz. Dışarıdaki görüntüler net olarak seziliyor. Biz bu anlamda Afyonkarahisar'dan 3 milletvekili çıkarırız diye düşünüyoruz. Bunu bana 10 gün öncesinde sorsaydınız bu kadar net söyleyemezdim. Ama şu anda gördüğüm tablo bu şekilde. 14 Mayıs'ta yeter söz milletin denilmişti ya şuanda yetti artık deniliyor" ifadelerini kullandı.

Haberin devamı Afyonhaber facebook ve youtube kanalında.