İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Gazeteci Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sunduğu Özel Gündem Programında Afyonhaber Tv ve Armoni Fm (98.1) ortak yayınına konuk oldu.


Afyonhaber Tv stüdyolarında gazeteci Yüksel Elçi Afyonhaber stüdyolarında seçime dair konuklar almaya devam ediyor. Afyonhaber Tv’nin bugünkü konuğu Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu oldu. 

Gündeme dair önemli konuşmaların olduğu programda Afyonkarahisar’ın en çok dinlenilen radyosu Armoni FM (98.1) de de canlı olarak yayınlandı.  İl başkanı Mısırlıoğlu gündemdeki siyasi konulara dair önemli açıklamalarda bulundu.

Hüdapar’ı bir açıklayın, anayasanın ilk 4 maddesi değiştirilemez diye bir madde var. Hüdapar’ın genel başkanı geçtiğimiz günlerde çıktığı bir tv programında bunun değiştirilemez diye anayasada yazılmasını doğru bulmadığını her maddenin değiştirilebileceğini öngördüklerini. Bayrağı Türk bayrağı olarak anılmasını istemediğini, bundan rahatsızlık duyduğunu ayrıca devletin Türk devleti olarak anıldığı zaman orada kendi taraftarlarının bunun karşıtı olarak başka bir şey söylediklerini dolayısıyla bunun yeniden bir anayasa yazılması gerektiğini ve bu anayasada da bu hassasiyetlerin göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade etti. Acaba kendileri Hüdapar’la aynı yolda yürümeye, Hüdapar yöneticilerinin Adalet ve Kalkınma Partisinin adayı olduğu listelere nasıl içlerine sindirerek oy verecekler” dedi.  

Haberin detayları Afyonhaber facebook ve youtube kanalında...